dinsdag 14 april 2020

Vroeg opstaan

Wil je een beetje prettig fietsen in deze tijd dan is het zaak om vroeg in de ochtend te gaan. Je hebt dan grote kans dat je alle ruimte hebt op een enkele vroege vogel na die ook heeft ontdekt dat het 's morgens lekker rustig is. Smalle fietspaden kun je beter niet nemen maar als je je eigen omgeving een beetje kent weet je waar je het beste langs kunt gaan. Wij staan altijd vroeg op en gaan graag op tijd op pad als we willen genieten van de stilte en de natuurgeluiden.   

Noorderplassen


Wij zijn deze keer via de Noorderplassen naar de dijk langs het Markermeer gefietst en via het kassengebied in Almere Buiten weer naar huis. Een mooie rit. Tijdens onze fietstocht, voor we weer in de bewoonde wereld terecht kwamen zijn we twee fietsers en drie wandelaars tegen gekomen. Ruimte genoeg en een beetje uitwijken voor elkaar als dat nodig was was geen probleem. 

Markermeer





Almere Buiten

Bijna thuis
Fijn is het om op deze manier buiten te zijn zonder de drommen fietsers, skaters en wandelaars zoals we deze week ook een keer hebben meegemaakt en waar ik helemaal van in de stress raakte. Niet deze keer, van deze tocht knapte ik op en dat had een zeer goede invloed op mijn humeur. Het smaakt naar meer.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten