woensdag 15 april 2020

Bezoek en boeken

We leven nu al vanaf begin maart in een totaal andere wereld. Bijna niets is meer hetzelfde en we doen allemaal ons best om er zo goed mogelijk mee om te gaan. Maar geen bezoek ontvangen is toch wel lastig en erg onplezierig.
Deze week hebben wij bezoek gehad van onze dochter, zij kwam gezellig op de koffie. We hebben geen klachten maar toch hebben we de regels goed in acht genomen. Geen omhelzing en afstand houden! De cake gewoon in het midden op de tafel gezet en iedereen pakt zijn eigen plakje. Makkelijker kun je het niet maken. 
Als je maar met drie personen bent gaat dat prima. Je praat toch even op een andere manier met elkaar dan via de telefoon of de berichtjes via WatsApp. Het heeft ons goed gedaan om elkaar na een toch wel lange tijd weer te zien. 
Gezellig was het zeker en onze dochter had voor ons nog een paar mooie nieuwe boeken meegenomen om te lezen. Want lezen doen we in deze tijd veel en weer een stapeltje mooie boeken erbij is dan wel heel erg fijn. Wij kunnen weer even vooruit!  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten