maandag 20 april 2020

Thuis op vakantie

Series, wij zijn er dol op. Behoorlijk wat complete Britse, Italiaanse en Scandinavische series staan hier in de kast. Nu is het de tijd om series weer eens opnieuw te gaan kijken net als het herlezen van boeken. 
Vanaf het moment dat Corona haar intrede deed in ons leven zijn we begonnen met het opnieuw bekijken van de Italiaanse series “Squadra Antimafia”. Alle vier de series hebben we gezien en het was weer net zo spannend om naar te kijken dan een paar jaar geleden, bijna elke dag een aflevering. De series zijn niet alleen erg spannend maar je ziet ook gelijk hoe schitterend Sicilië is en hoe graag je eigenlijk eens rond zou willen kijken in Palermo. Voor ons was het dan ook niet zo dat we een aflevering Squadra gingen kijken maar we gingen 1 ½ uur naar Palermo. We zijn heel veel avonden even op vakantie geweest.

Sicilië hebben we gehad en waar gaan we nu heen op vakantie? We hebben geen reisgidsen geraadpleegd, we konden onze reis bestellen bij Bol.com. We gaan naar Shetland, vier series lang genieten van de spannende dvd’s “Shetland” en gelijk genieten van de prachtige natuur en de stilte. En om het nog mooier te maken hebben we alle afleveringen van “True Detective” in huis gehaald, even richting Amerika en naar Frankrijk met de Franse film “Les unes et les autres”.

Voorlopig zijn wij thuis wel even onderweg. Lekker weg in eigen huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten