Benodigdheden:
250
gram pasta
2 tenen knoflook
1/3
paprika van elke kleur
2 à 3 sjalotten (of een grote ui)
1
blik gepelde tomaten (uit
laten lekken)
iets olijfolie
175 gram vegetarisch gehakt
Italiaanse kruiden
2 à 3 eetlepels Parmezaanse kaas
Italiaanse kruiden
2 à 3 eetlepels Parmezaanse kaas
2 eetlepels verse basilicum
2
eieren
75
gram geraspte kaas
250 ml kookroom(light)
1
eetlepel maizena
Zelf gekweekte basilicum |
Pasta koken volgens de gebruiksaanwijzing en goed laten uitlekken.
Sjalotten in stukjes snijden.
Paprika ontdoen van de zaadlijsten en in stukjes snijden.
De knoflook persen.
Basilicum fijnknippen.
De ui, knoflook en de paprika bakken in iets olijfolie.
Voeg de Italiaanse kruiden toe.
Ondertussen in een andere pan de gehakt rul bakken in een scheutje olijfolie.
Paprika ontdoen van de zaadlijsten en in stukjes snijden.
De knoflook persen.
Basilicum fijnknippen.
De ui, knoflook en de paprika bakken in iets olijfolie.
Voeg de Italiaanse kruiden toe.
Ondertussen in een andere pan de gehakt rul bakken in een scheutje olijfolie.
Pasta, gehakt en de groente bij elkaar in de pan en alles goed door elkaar scheppen.
Oven voorverwarmen op 180 graden C. (heteluchtoven).
Doe het mengsel in een met olijfolie ingevette ovenschaal.
Strooi de Parmezaanse er over.
Oven voorverwarmen op 180 graden C. (heteluchtoven).
Doe het mengsel in een met olijfolie ingevette ovenschaal.
Strooi de Parmezaanse er over.
De
uitgelekte tomaten in vieren snijden en verdelen over de pasta.
De
eieren los kloppen met de kookroom, geraspte kaas en de maizena.
Basilicum toevoegen.
Basilicum toevoegen.
Het
mengsel over de pasta schenken en een half uur in de over zetten op 180 graden C.
Eet
smakelijk!
Anne
Geen opmerkingen:
Een reactie posten