Benodigdheden voor 4 personen:
2 aardappelen
1 ui
1 klein rood pepertje
1 teen knoflook
2 vegetarisch rookworstjes
+/- 700 ml water
iets olijfolie
2 eetlepels geroosterde amandelen
Voorbereiding:
Aardappelen schillen en in blokjes snijden.
Ui pellen en snipperen.
Knoflook pellen.
Pepertje wassen en ontdoen van de zaadjes en in kleine
stukjes snijden.
Amandelen roosteren in een anti-aanbakpan.
Rookworstjes in plakjes snijden en daarna halveren.
Bereiding:
Doe de knoflook door de knijper en bak de snippers ongeveer
5 minuten mee.
Voeg het water en de aardappelblokje toe en breng alles
aan de kook en laat 10 minuten zachtjes doorkoken.
De broccoli toevoegen en 7 minuten mee laten koken.
De soep pureren met de staafmixer.
Alles terug in de pan en de rookworst er door scheppen.
Schep de soep in de kommen en strooi er de geroosterde
amandelen over.
Eet smakelijk!
Anne
Geen opmerkingen:
Een reactie posten