zaterdag 18 oktober 2014

Champignonsoep

Champignonsoep voor 2 personen.

Benodigdheden:
2 sjalotten
250 gram champignons
1/4 rode paprika
1/4 gele paprika
1/4 groene paprika
olijfolie
een paar eetlepels crème fraise
5 dl groentebouillon
mespunt tijm, majoraan, peper en nootmuskaat
peterselie (vers of gedroogd)

Bereiden:
Sjalotjes klein snijden.
Champignons in plakjes snijden.
Sjalotjes en de paprika fruiten in de olijfolie.
De champignons toevoegen en kort meebakken.
Peper, tijm, majoraan en nootmuskaat toevoegen.
Bouillon erbij gieten en 5 minuten laten doorkoken.
Crème fraise er bij beetjes  erdoor scheppen (goed roeren om schiften te voorkomen)
Als laatste de peterselie erover strooien.

Eet smakelijk!

                               Anne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...