voor 4
personen en binnen een half uur op tafel.
Benodigdheden:
2
kipfilets (in stukjes snijden)
1 prei
(in ringen snijden)
1 rode
paprika (in blokjes snijden)
1 blik
tomatenblokjes
1 ui (in
stukjes snijden)
100 gram
rode linzen, (blik kan ook)
2 takjes
peterselie (of uit een potje)
3 takjes
koriander (of uit een potje)
1/2
theelepel gemberpoeder
1
kippenbouillontablet
1 liter
water
peper
eetlepel
olijfolie
Bereiding:
Linzen
van te voren koken volgens de gebruiksaanwijzing.
Bak de
kip in de olie bruin en strooi er peper en gemberpoeder over.
Bak de
ui mee.
Voeg het
water toe met het verkruimelde bouillonblokje.
Alles
aan de kook brengen tot de kip gaar is.
Voeg dan
de linzen, prei, paprika en de tomaten toe.
Nog even
laten doorkoken.
Peterselie
en koriander erover strooien.
Eet
smakelijk!
Anne
Geen opmerkingen:
Een reactie posten