Over mij

Hallo en welkom op mijn blog Bij Anne.
Dit is een blog met zeer uiteenlopende onderwerpen. Veel zaken hebben mijn interesse, zoals verschillende vormen van kunst, alles wat met voeding te maken heeft, natuur, fotografie, lezen, poezen, wandelen, fietsen en yoga.

Mijn belangstelling voor cultuur- en kunstgeschiedenis is groot. Veel vormen van kunst maar vooral de persoon achter de kunst is voor mij interessant.

Mijn belangstelling voor koken heeft te maken met het simpele feit dat ik graag een lekkere, gezonde en gemakkelijke klaar te maken maaltijd op tafel zet.
Ook de zaken die te maken hebben met voedsel wil ik graag weten, wat zit erin, waar komt het vandaan e.d., deze dingen te weten maken het boodschappen doen en koken voor mij een stuk leuker.
Fotograferen is iets wat ik heel graag doe, ik ga niet vaak zonder fototoestel de deur uit. Mijn man en ik wonen in de provincie Flevoland en ik kan hier met het vele groen mijn hart ophalen. 
Ben ik niet op stap of in de keuken aan het experimenteren, dan lees ik graag, praat met mijn poezen Lara en Julia, ik balkonier een beetje en rol regelmatig mijn yogamat uit.
Hierbij nodig ik je uit om met mij mee te gaan door mijn leven met interessante, mooie, lekkere en ook wel grappige zaken. Ik schrijf over de dingen die op mijn pad komen, er zit geen volgorde in, ik ga van het verleden naar het heden en alles wat er tussen zit en mijn aandacht trekt.
Veel plezier!
                  Anne

2 opmerkingen:

 1. Hallo Anne, ik heb je genomineerd voor de Liebster award, maar voel je niet verplicht, als het niet uitkomt of je vindt het niks, neem het dan alleen voor kennisgeving aan :-)
  Lijkt het je echter wel leuk om mee te doen, dan is hier de link naar mijn stukje en de vragen.

  http://bettinaschrijft.blogspot.nl/2015/05/de-liebster-award-en-mijn-antwoorden.html

  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Bettina,
  Wat een leuke verrassing om mij te nomineren voor de Liebster Award. Hartelijk bedankt hiervoor. Ik zal je vragen beantwoorden en plaatsen op mijn blog.
  Groetjes.
  Anne

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...