Benodigdheden:
1 gegrilde paprika
1 gegrilde paprika
1 courgette
1 aubergine
1 aubergine
2 sjalotten
peterselie
1 liter bouillon
(blokje)
olijfolie
1/2 theelepel,
peper, tijm, gemalen komijnzaad
1 theelepel scherpe
paprikapoeder
Bereiding:
Gegrilde paprika uit laten lekken en in stukjes snijden
Gegrilde paprika uit laten lekken en in stukjes snijden
Courgette
schillen en in stukjes snijden.
Aubergine niet schillen en in stukjes snijden.
Aubergine niet schillen en in stukjes snijden.
Sjalotten in stukjes snijden.
Peterselie fijn hakken.
Peterselie fijn hakken.
Bak de aubergine, courgette en de sjalot in de
olijfolie.
Voeg de kruiden toe
en bak ze even mee.
De gegrilde paprika toevoegen.
De soep met de
staafmixer tot een gladde massa pureren.
Als laatste de soep
bestrooien met de fijngesneden peterselie.
Eet smakelijk!
Anne
Geen opmerkingen:
Een reactie posten