zaterdag 12 juli 2014

Boontjes uit Frankrijk

Boontjes uit de Franse Provence voor 2 personen.

Benodigdheden voor 2 personen:
400 gram boontjes
2 tomaten
3 bosuitjes
1 teentje knoflook
iets olijfolie
1 theelepel Provençaalse kruiden
iets peper

Voorbereiding:
Boontjes punten.
Tomaten ontvellen, in 8 stukken snijden en de zaadjes verwijderen.
Bosuitje in ringetjes snijden (groen en wit apart houden).
Knoflook snipperen.

Bereiding:
Boontjes in 10 minuten gaar koken en uit laten lekken.
Olie in een pan verhitten en daarin de witte ringetjes van de bosuitjes fruiten met de knoflook en de Provençaalse kruiden.
Boontjes en tomaat toevoegen met peper en een scheutje citroensap.
Goed doorwarmen.
Op het laatst de groene ringetjes van de bosuitjes erover scheppen.

Eet smakelijk!
               Anne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten