1 pot
witte bonen
1 groene
paprika
4 - 5
cherrytomaten
2
teentjes knoflook
2
sjalotten of 1 ui
50 gram
chorizo
2
eetlepels olijfolie
1/2 dl
rode wijn
2
eetlepels groene olijven
peper
naar smaak
ui
snipperen,
tomaat
en paprika in stukjes (niet te klein)
knoflook
persen
olijven (evt. halveren)
chorizo
in stukjes snijden
Sjalot
(of ui) en paprika ongeveer 3 minuten bakken.
Knoflook
erboven uit persen.
Chorizo
toevoegen en alles nog eens 2 minuten bakken.
Dan de
tomaten en de wijn erbij en nog eens 2 minuten goed laten bakken.
Olijven
en de bonen er voorzichtig doorheen scheppen en alles nog even goed doorwarmen.
Peper
naar smaak toevoegen.
Eet
smakelijk!
Anne
Geen opmerkingen:
Een reactie posten