Een
snelle salade, voor 2 personen en gemakkelijk te maken.
Benodigdheden:
3 of 4
stronkjes witlof
4
bolletjes gember
1
eetlepel gembervocht
2
theelepels mosterd
1 augurk
beetje
vergine olijfolie
2
hardgekookte eieren
Voorbereiding:
De
gember en de augurk klein snijden en
vermengen
met de mosterd, gembervocht en de olie.
Witlof ontdoen van de buitenste bladeren en de bittere kern verwijderen.
Bereiding:
Alles door elkaar scheppen en de gepelde eieren in kwarten snijden en over de witlof verdelen.
Bereiding:
Alles door elkaar scheppen en de gepelde eieren in kwarten snijden en over de witlof verdelen.
- Je kunt de gember ook vervangen door een mandarijn, sinaasappel of appel.
- Maak je de salade voor een groter gezelschap dan is het ook lekker om al deze ingrediënten door de witlof te husselen.
Eet
smakelijk!
Anne
Geen opmerkingen:
Een reactie posten