Voor 2
personen en binnen een half uur op tafel.
Benodigdheden:
3 à 4 stronkjes witlof
1/2
bosje lente-ui
1 teentje knoflook
1 teentje knoflook
scheutje
olijfolie
scheutje
wijnazijn
snuifje paprikapoeder
snuifje paprikapoeder
mosterd
naar smaak
Voorbereiden:
Witlof
ontdoen van de buitenste blaadjes en het bittere middenstuk wegsnijden.
De witlof in grote stukken snijden.
De witlof in grote stukken snijden.
Lente-ui
in ringetjes snijden.
Knoflook pellen.
Knoflook pellen.
Bereiden:
Mosterd, paprikapoeder en de wijnazijn door elkaar roeren en over de witlof verdelen.
5 minuten laten stoven.
Knoflook verwijderen.
Knoflook verwijderen.
Is de
witlof na het stoven iets te vochtig, dan even uit laten lekken in een zeef.
Terug
doen in de pan en als laatste de lente-ui er over verdelen.
Eet
smakelijk!
Anne
Geen opmerkingen:
Een reactie posten