vrijdag 19 december 2014

Witlof met lente-ui en pindakaas

Witlof met bos-ui en pindakaas voor 2 personen.

Benodigdheden:
3 á 4 stronkjes witlof
1/2 bosje lente-ui
flinke eetlepel pindakaas met nootjes.
2 eetlepels ketjap
iets olijfolie

Voorbereiding:
Witlof ontdoen van de buitenste blaadjes en de bittere kern verwijderen.
Lente-ui in smalle ringetjes snijden.
Pindakaas en de ketjap in een kommetje gladroeren.

Bereiding:
Olie in de pan en de witlof bakken.
Na 5 minuten de pindakaas erdoor roeren en nog 5 minuten laten doorbakken.
Is de witlof te vochtig dan even laten uitlekken in een zeef
Op het laatst de lente-ui er door scheppen.

Eet smakelijk!

               Anne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten