Even wokken en klaar
is je groente.
Voor 2 personen en
snel klaar.
Benodigdheden:
3 à 4 stronkjes witlof
2 worteltjes
1 ui
1 theelepel
gedroogde salie of een paar fijngehakte verse blaadjes
iets olijfolie
50 gram gerookte
spekjes of ontbijtspek
Voorbereiding:
Witlof ontdoen van
de buitenste bladeren en de bittere kern.
Daarna de witlof in
(niet te kleine) stukken snijden.
Worteltjes in kleine
stukjes snijden.
Ui pellen en in
stukjes snijden.
Spekjes bakken op
laag vuur.
Bereiding:
Bereiding:
Olie in de pan doen
en de ui met de wortelstukjes fruiten.
Daarna de witlof erbij en
ongeveer 4 minuten meebakken.
Als laatste de
spekjes en de salie erdoor scheppen.
Eet smakelijk!
Anne
Geen opmerkingen:
Een reactie posten