Benodigdheden:
300 gram bloem
300 gram bloem
300 gram roomboter
(op kamertemperatuur)
250 gram rietsuiker
(of gewone witte)
60 gram cacaopoeder
5 eieren (op
kamertemperatuur)
2 pakjes
vanillesuiker
Voorbereiding:
Oven 10 minuten
voorverwarmen op 200o C.
(heteluchtoven).
Bloem en cacao
zeven.
Tulbandvorm
beboteren en eventueel bestuiven met bloem.
Het overtollige
bloem eruit kloppen.
Bereiding:
Boter en suiker goed
door elkaar mixen.
Eén voor één de
eieren er door roeren.
De bloem er bij
beetjes door scheppen en ongeveer 5 minuten blijven mixen op de hoogste stand.
Als laatste cacao en
vanillesuiker toevoegen.
Beslag in de vorm
doen en 50 minuten in de oven zetten.
Na 50 minuten de
oven uitdoen en de cake nog 10 minuten in de warme oven laten staan.
Geniet ervan!
Anne
Geen opmerkingen:
Een reactie posten