Benodigdheden
1 rode paprika
1 groene paprika
1 gele paprika
2 grote uien
1 of 2 Spaanse pepers (voorzichtig beginnen)
1 groene paprika
1 gele paprika
2 grote uien
1 of 2 Spaanse pepers (voorzichtig beginnen)
1 prei
5 grote tomaten
5 grote tomaten
1 blik
chilibonen (400 gram)
1 blik
mais (400 gram)
400 gram
vleesreepjes (kip, doorregen varkenslapjes, rund - of varkensvlees,)
iets olijfolie
Voorbereiding:
Paprika's wassen, de zaadlijsten verwijderen en in stukjes snijden
Prei wassen en in ringen
snijden.
Uien pellen en grof snijden.
Tomaten ontvellen en in grote stukken snijden.
Spaans pepertje wassen, de zaadjes verwijderen en in smalle ringetjes snijden.
Tomaten ontvellen en in grote stukken snijden.
Spaans pepertje wassen, de zaadjes verwijderen en in smalle ringetjes snijden.
Bonen en mais afspoelen.
Olie
verwarmen en het vlees met het Spaanse pepertje bruin
bakken
Prei, ui en
paprika erbij en even meebakken.
Tomaten, chilibonen
en de mais toevoegen en alles goed doorwarmen.
Is het niet pittig genoeg naar je smaak dan kun je er nog Mexicaanse kruiden over strooien.
Eet
smakelijk!
Anne
Geen opmerkingen:
Een reactie posten