Benodigdheden:
250 gram champignons
250 gram
kastanjechampignons
2 sjalotten
2 tenen knoflook
3 à 4 eetlepels
verse peterselie
250 gram pasta
250 gram pasta
2 eetlepels
citroensap
1 eetlepel
tomatenpuree
ongeveer 125 gram kookroom
400 gram bouillon
van een blokje
Voorbereiding:
Champignons schoon
maken en zoveel mogelijk heel laten (grote halveren of in vieren snijden).
Sjalotten pellen en
fijn snijden.
Knoflook pellen en
door de pers fijn maken.
Peterselie
fijnsnijden.
Bouillon maken.
De champignons,
sjalotten, knoflook, tomatenpuree, citroensap en de bouillon in een pan aan de
kook brengen.
De warmte bron
halveren en alles, met de deksel op de pan, nog een kwartiertje laten
doorsudderen.
Het teveel aan vocht afgieten en de lookroom erdoor scheppen.
Het teveel aan vocht afgieten en de lookroom erdoor scheppen.
Ondertussen heb je
de pasta volgens de gebruiksaanwijzing gekookt.
Daarna de saus door de pasta mengen en als laatste de
peterselie er bovenop leggen.
Eet smakelijk!
Anne
Geen opmerkingen:
Een reactie posten