Benodigdheden:
500 gram zuurkool
350 gram rösti
1 rode ui
5 bolletjes gember
iets olijfolie
150 gram gerookte
spekjes
Zuurkool afspoelen
en klein snijden.
Ui in stukjes
snijden.
Gemberbolletjes in
stukjes snijden.
Bereiding:
Kook de zuurkool
volgens de gebruiksaanwijzing.
Bak de spekjes
knapperig.
Rösti bruin bakken volgens de gebruiksaanwijzing.
Ondertussen de
ui glazig bakken in iets olijfolie.
Voeg de stukjes gember toe.
Voeg de stukjes gember toe.
Is de zuurkool gaar, afgieten en goed laten uitlekken.
Schep de spekjes en
de zuurkool door het ui/gembermengsel.
Alles nog even goed warmen.
Alles nog even goed warmen.
Schep de zuurkool op
de borden en verdeel hierover de rösti.
Eet smakelijk!
Anne
Geen opmerkingen:
Een reactie posten