Benodigdheden;
250 -
300 gram kipreepjes
1 prei.
1/2 rode
paprika
1/2 gele
paprika
1/2
groene paprika
1 à 2
teentjes knoflook
2 eetlepels ketjap
2 eetlepels ketjap
1
eetlepel water
iets
olijfolie
mie of
rijst
Bereiding:
Ketjap,
water en knoflook uit de pers.
De kip
aan de marinade toevoegen en 1 uur laten staan.
Mie of
rijst koken volgens de gebruiksaanwijzing.
De prei
in smalle ringetjes snijden.
De
paprika in blokjes snijden.
Kip
bakken in iets olijfolie.
Groente
bakken in olijfolie (in een andere pan).
Als de
kip bruin en gaar is, de rest van de marinade toevoegen.
Op het
laatst de groente erdoor scheppen.
Eet
smakelijk!
Anne
Geen opmerkingen:
Een reactie posten