Deze
sausAnne is voor 2 personen en lekker bij gehaktballetjes, hamburgers of
zoals ik het heb gedaan bij rundersaucijzen.
Benodigdheden:
2
saucijzen
1/2
gele en een 1/2 rode paprika
2
sjalotten
1
teen knoflook
iets
olijfolie
1
eetlepel mosterd
bladpeterselie
1
theelepel paprikapoeder
2 mespunten peper
1
eetlepel bloem
2
dl groentebouillon van een half blokje
Paprika wassen en in stukjes snijden.
Sjalotten ontdoen van de harde schil en in stukjes snijden.
Knoflook uit de knijper.
Peterselie knippen.
Bouillon maken.
Bereiding:
Bak
het vlees rondom bruin.
Voeg
de paprika en de ui toe en nog ongeveer 10 minuten doorbakken.
In
de laatste minuut het teentje knoflook erboven uitpersen en nog even
meebakken.
Vlees
uit de pan nemen en warm houden (in aluminiumfolie).
De
bloem mengen met een beetje bouillon, daarna de rest van de bouillon er bij gieten.
Mosterd,
peper en de paprikapoeder door de bouillon roeren en in de pan door de groenten scheppen.
Goed roeren om geen klontjes te krijgen.
Het
vlees op een schaal leggen, de sausAnne erover scheppen en als laatste de
peterselie erover verdelen.
Eet
smakelijk! Anne
Geen opmerkingen:
Een reactie posten