donderdag 24 september 2015

Mogelijkheden genoeg

Het is elk najaar weer interessant om te zien welke cursussen je zoal kunt volgen, bv bij de HOVO (Hoger Onderwijs Voor Ouderen).
Dit najaar kun je bij de HOVO in Amsterdam een cursus volgen over kunst en architectuur, cultuurgeschiedenis, letteren en muziek, filosofie en religie, mens en maatschappij, exact en medisch. Ook worden er regelmatig lezingen gegeven. De HOVO-cursussen worden op verschillende plaatsen in het land gegeven.

Of bij De Vrije Academie , daar kun je naast een goed aanbod van cursussen over kunst en cultuur, excursies en lezingen volgen. Ook hebben ze verschillende cultuurreizen georganiseerd.

Vind je dit allemaal een beetje teveel dan is er nog genoeg aanbod van kortere cursussen op allerlei gebied. Je kunt je gaan verdiepen in bv fotografie, schilderen en tekenen, zingen, yoga of je aansluiten bij een leesgroep. Ook een cursus stressontknoping  of een schrijfcursus behoort tot de mogelijkheden. Het is belangrijk dat je iets doet waar je plezier aan hebt en dat het voldoening geeft.

Wat je ook doet, ik wens je heel veel succes en evenveel plezier!
                                                                                                     Anne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...