zondag 9 oktober 2016

Herfst6 opmerkingen:

 1. Prachtige foto's! Nr 1 lijkt wel een schilderij, doet me echt wat.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Wim,
  Bedankt voor je reactie, de foto's zijn inderdaad weer goed gelukt. De herfst is dan ook een prachtig mooi seizoen om te fotograferen.
  Fijn om weer van je te horen. Staat de waakvlam al weer op volle kracht? Het is hard werken als je gaat verhuizen, maar als het huis weer op orde is kun je van je er van genieten en weer tijd vinden voor de dingen die je graag doet.
  Ik kijk weer uit naar je stukjes en foto's.
  Groetjes.
  Anne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Anne, het zal nog wel even duren eer de 'waakvlam' van het bloggen weer op volle kracht staat ;)
   Wij zitten nu nog volop in het stadium van verven, vloer en allerlei klein en achterstallig onderhoud. Daarna moet er nog daadwerkelijk verhuisd worden en tenslotte zal de vorige woning nog wat aandacht nodig hebben.
   Heel wat werk dus, maar de moeite ruimschoots waard. Wij zijn erg blij met de nieuwe woning, een grote sprong voorwaarts. Ik heb er ook al in de tuin gewerkt, heel leuk. Ik heb nooit eerder een (echte) tuin gehad.
   Groetjes,

   Verwijderen
  2. Als ik het zo lees zijn jullie nog wel even bezig. Maar wel erg leuk om het huis te "maken" naar jullie eigen idee. Over een tijdje zijn jullie zover dat het grote genieten kan beginnen. Ook fijn dat je alvast in de tuin kunt werken, bollen planten enz.
   Heel veel succes met alles!
   Groetjes.
   Anne

   Verwijderen
 3. Prachtige, prachtige foto's inderdaad. Vooral die eerste is schitterend en zou zo in een tijdschrift kunnen!!

  Groetjes,
  PS: leuk om je even te 'zien' Wim, succes met alles!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor het compliment, misschien word ik nog eens ontdekt :-) Voorlopig beleef ik nog veel plezier aan mijn huis, tuin en keukenfotografie.
   Groetjes.
   Anne

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...