maandag 1 mei 2017

New beginnings .... in green

Een nieuw begin is deze keer het thema van de Urban Jungle Bloggers.
Een nieuw begin in de natuur, overal komen de nieuwe plantjes naar boven, de bomen kleuren weer groen en de vogels en veel andere dieren hebben het druk met hun jongen. 
Niet alleen is er buiten veel te genieten, ook binnenshuis zie je  bij sommige kamerplanten bloemknopjes verschijnen of nieuwe blaadjes naar boven komen, zelfs de  planten die het eigenlijk een beetje lieten afweten doen hun best. De Urban Jungle Bloggers is een blog van Judith en Igor. Zij willen mensen de mogelijkheden laten zien die je hebt met de vele soorten kamerplanten. Er zijn veel manieren om planten neer te zetten in je huis en elk huis wordt er gezelliger en gezonder  van. Ik vind het leuk om mee te doen met Urban Jungle Bloggers om op die manier mijn interesse met anderen te delen en om hen op ideeën te brengen.

Blog van Urban Jungle Bloggers, het blog van Judith en het blog van Igor hier.

2 opmerkingen:

 1. Wat een leuke planten heb je! Ik ben er pas mee begonnen en vind het zo leuk om ermee bezig te zijn. Het tafeltje met plant erin, wat een goed idee! Hoe heet de plant die erin zit de grote bladeren?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Deirdre,
   Met planten bezig zijn is erg leuk en ze geven rust in je huis. De plant met de grote bladeren is de Echeveria Green Pearl, deze is ook met koop met paarsachtige bladeren.
   Veel succes met je planten.
   Groetjes.
   Anne

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...