Vegetarisch, gezond,
gemakkelijk en kleurrijk
Een
1/2
uur in de keuken voor dit recept, en je hebt een maaltijd voor 2 personen.
Benodigdheden
:
vegetarische
gehaktballetjes (bakje van 210 gram)
4 - 6
aardappelen
1/2 spitskooltje
1/4 paprika van elke kleur
1 bakje
peterselie
1 eetlepel
walnoten
olijfolie
2 theelepels
kerriepoeder.
Voorbereiding:
Van te voren
de aardappelen koken zodat ze goed zijn afgekoeld.
Aardappelen
in blokjes snijden.
Spitskool van
de buitenste bladeren ontdoen en de harde kern verwijderen.
Kool in
smalle repen snijden.
Paprika
wassen en ontdoen van de zaadlijsten.
Van
elke kleur 1/4 in stukjes snijden (de rest invriezen).
Walnoten in
stukjes breken.
Peterselie
wassen en fijnknippen.
Bereiding
Doe de olie
in de pan en bak , al omscheppend, de spitskool, paprika en de kerriepoeder
ongeveer 10 minuten .
1/3 van de
peterselie over de groente verdelen.
Ondertussen
de gehaktballetjes rondom bruin en gaar bakken.
De stukjes
walnoot en 1/3 van de peterselie over de gehaktballetjes strooien.
De
aardappelblokjes bruin bakken en de rest
van de peterselie erover verdelen.
Eet
smakelijk!
Anne
Geen opmerkingen:
Een reactie posten